cropped-OSKB-logo.png

SUPER ADMIN NAJBOLJI

U neizvesnom nadmetanju Pravni fakultet drugi, a ŠK Ekstrim treći.

Poslovna liga ima pre svega plemenitu misiju – da se kotizacijom učesnika pomogne rad Akademije ŠK Beograd koja je nedavno počela da školuje novu generaciju najmlađih talentovanih šahista. Uprkos tom uzvišenom cilju, borbenost i takmičarski duh učesnika 2. kola nisu izostali. Naprotiv, trka za prvo mesto je do kraja bila neizvesna. Pobednička ekipa Super admin za koju su igrali: Zoran Vučković, Đuro Ljiljak, Alena Anđelković i Nenad Nikolin osvojila je 12 poena.

FormatFactoryIMG_6965

Super admin je savladao poslednjeplasirani Orakl sa 3:1

Drugoplasirani sastav Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu zaostao je pola poena. Pravnici su tako minimalnom prednošću nadmašili trećeplasiranu ekipu ŠK Ekstrim.

FormatFactoryIMG_6990

Meč ŠK Ekstrim – Pravni fakultet završen je nerešenim rezultatom 2:2

Tek tak hab je zauzeo 4. mesto sa 10½ poena, dok je dno tabele pripalo Bajkonuru sa 9 i Oraklu sa 6.

Druženjem, ponekom šalom i slobodnim partijama posle turnira, ispenjeno je još misija ove društvenokorisne akcije – učvršena su stara, stvorno i po neko novo prijateljstvo, ali i poslovni kontakt.

     Pokrovitelj takmičenja je Informatika a.d. Beograd, a organizator Omladinski šahovski klub Beograd. Novo druženje i nadmetanje za šahovskom tablom predviđeno je za sredinu marta. Zainteresovana preduzeća za učešće u  ovom, pre svega humanom takmičenju, mogu da se prijave komesaru Poslovne lige Milenku Petronijeviću, na telefon 060/3237-800.

Copyright © 2023 Omladinski Šahovski Klub Beograd

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo tokom korišćenja.

Prihvatam
Odbijam