cropped-OSKB-logo.png

SKS 365 NAJUSPEŠNIJI

Prošlogodišnji pobednik ovog jedinstvenog takmičenja trijumfovao u 3. kolu

Takmičenje koje ima pre svega plemenit cilj da sredstvima prikupljenim kotizacijom učesnika pomogne rad Akademije našeg kluba, okupio je ovog puta četiri ekipe. SKS 365 –  pobednik prošlogodišnjeg ciklusa takmičenja, nije dozvolio iznenađenje – svojim rivalima prepustio je samo dva poena i nadmoćno pobedio.

Neumoljivi prema rivalima – ekipa SKS 365: Nemanja Savić, Njegovan Stevanović, Branko Vučković i Vladimir Podinić

Osnovni cilj ovog svojevrsnog nadmudrivanja za šahovskom tablom se već ostvaruje. Akademija našeg kluba uveliko radi. Svakog vikenda najmlađi zaljubljenici u drevnu igru upijaju lekcije FIDE majstora Gorana Biočanina. Neki od dečaka i devojčica, privučeni zanimljivim predavanjima i atmosferom, doveli su i svoje drugare, pa se broj polaznika uvećava. Uskoro će one najtalentovanije podučavati i FIDE majstor Ivan Martić i internacionalni majstor Jovan Todorović, koji su u našoj Akademiji već iškolovali aktuelne državne reprezentativce Velimira Ivića, Adelu Velikić i Teodoru Injac.

Za to vreme pokrovitelj Poslovne lige Informatika a. d. i organizator OŠK Beograd su već odredili termine narednih turnira i druženja sadašnjih i možda budućih poslovnih partnera: 4. kolo odigraće se 21. marta, a 5. sa repesažom 28. marta. Polufinale je 4. aprila, a finale18.

Sva preduzeća zainteresovana da učešćem pomognu rad naše Akademije, mogu se javiti komesaru Poslovne lige Milenku Petronijeviću na telefon: 060 3237 800.     

Copyright © 2023 Omladinski Šahovski Klub Beograd

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo tokom korišćenja.

Prihvatam
Odbijam